Specialisttandvård Bettfysiologi

Remiss krävs

Kontakta oss

Telefon:

018-6116380

Telefontider:

Mån - Fre: 08:00 - 16:30 ej helgdag

Postadress:

Specialisttandvården Kaniken
Box 1813
751 48 Uppsala

Öppettider:

Mån - Fre: 08:00 - 16:30 ej helgdag

Hitta till oss

Specialisttandvård Bettfysiologi

Adress:
,

Besöksadress:

Västra Ågatan 16 Uppsala

Kommun:

Uppsala

Län:

Uppsala Län

Kartkoordinater:

59° 51' 30".121 N, 17° 38' 42".600 E

Vägbeskrivning:

För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök på www.ul.se.

Om kliniken

Vi hjälper patienter med svåra ansiktssmärtor, spänningshuvudvärk, käkledsproblem och bettfel. Vi arbetar ofta med rörelseträning och bettskena. Vi ger även smärtlindring med sensorisk stimulering, exempelvis akupunktur.

Kanikens specialistcentrum tar emot patienter efter remiss. Förutom behandling arbetar vi med forskning och utveckling inom bland annat laser, telemedicin och utbildning av nya specialister. Vi arbetar över gränserna inom folktandvården, vilket ger dig som patient tillgång till en stor erfarenhet och kompetens och en smidig övergång mellan allmän-, och specialisttandvård.

På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Verksamhetschef: Björn-Ove Ljung

Arbetsledare: Carina Forsberg