Varför jobbar du hos Folktandvården?

Tandhygienist Karla Pettersson– Introduktionsprogrammet var den största anledningen till att Folktandvården lockade mig.Som nyutexaminerad vill jag ha god tid på mig att lära mig yrket kliniskt och ha en handledare till hands på kliniken för att kunna rådfråga.
Jag har haft en bra handledare som har stöttat mig och gett mig bra självförtroende inom mitt yrke. Det har gjort att jag vågar mer nu. Även de övergripande föreläsningarna har varit toppen. Att lära känna vem/vilka man jobbar för känns viktigt och det har också varit kul att träffa de andra nyanställda.

Tandhygienist Karla Pettersson, Folktandvården Berga Centrum i Kalmar

Tandläkare Tobias Edh- För mig var Folktandvården ett naturligt val av arbetsplats efter examinationen. Folktandvården är en stor organisation med introduktionsprogram för nyanställda och det finns många kolleger att få stöd och kunskapsutbyte av. Möjligheter för vidareutbildning är också goda och man känner att man kan utvecklas i sin egen takt. Det nära samarbete vi har med specialisttandvården är något jag tycker är väldigt bra. Jag kan lätt komma i kontakt med specialisterna om jag behöver råd eller hjälp och de ställer alltid upp.
I Folktandvården har man möjligheten att jobba med alla slags patienter, från barn och unga till äldre eller sjuka patienter. Ett så brett spektra av patienter har gett mig utmaningar och erfarenheter som gjort mig till en bättre tandläkare.

Tandläkare Tobias Edh, Folktandvården Dockan i Malmö

Vill du också arbeta inom Folktandvården?

Är du intresserad att arbeta inom Folktandvården? Kontakta Folktandvården i ditt län.

Här finns alla lediga jobb inom Sveriges Folktandvårder.